Työttömyysturvaa ilman muuta
Työttömyysturvaa ilman muuta
Työttömyysturvaa ilman muuta
Bli medlem

Trygga din framtid ocn ansluta dig!

Medlemskapet i YTK kostar dig mindre än 10 euro  per månad. * Du kan ansluta sig genast  att fylla i en anslutningsblankett elektroniskt eller att posta den. Vi kan sköta avslutandet av medlemskapet i den föregående kassa när du anslutar dig till YTK.

Fyll i en elektronisk anslutningsblankett!

Skriv ut och posta!

Du kan skriva ut anslutningblanketten här.

Posta den till adress Yleinen työttömyyskassa YTK, PL 100, 32201 Loimaa

Läs mer om medlemskap och inkomtsrelaterad dagpenning.

Räkna ut din möjliga dagpenning med Dagpenningskalkylator.

Värför är YTK den populäraste arbetslöshetskassan?

  1. YTK är den största arbetslöshetskassan. Vi är över 380 000 medlemmar. Antalet av medlemmar har växt varje år för de senaste 25 år.
  2. Utkomstskyddet kostar under 10 euros per månad.
  3. Om du blir arbetslös får du hjälp snabbt från vår vänlig och kompetent kundservice. Du kan välja tid och sätt dig själv att kontakta oss.
  4. Vi betalar dagpenning snabbt. Tidtabellen för behandling hittar du här.
  5. Som medlem i YTK kan du bli medlem i YTK-Föreningen. Som medlem i YTK-Föreningen har du möjlighet att utnyttja medlemsförmånerna och få juridisk rådgivningen per telefon med att betala tilläggsavgiften för 19 euro.

* Som medlem i en arbetslöshetskassa kan du ha rätt till inkomstrelaterad dagpenning. En förutsättning för att erhålla inkomstrelaterad dagpenning är att du har uppfyllt arbetsvillkoret. Du kan samla arbetsvillkoret under medlemskapstiden i en arbetslöshetskassan. För att förvara arbetsvillkoret måste din medlemskap vara giltig i en arbetslöshetskassan oavbruten.

Elektronisk anslutningsblankett

Liity tästä
Laske päivärahasi
YTK:n blogi