500 000.

Nyhetsbrev från YTK 15.4.2021

Vi är redan 500 000!

YTK är Finlands största och mest kända kassa. Vi passerade gränsen på 500 000 medlemmar. Det är oerhört många finländare – nästan var fjärde löntagare har skaffat sig trygghet hos oss för arbetslivets omvälvningar. ​​​​​​​

Vilka är vi?

  • Det finns 3 292 olika postkontor bland medlemmarna.
  • Vi har medlemmar i alla Finlands kommuner, från Hangö till Utsjoki och Ilomants till Korsnäs
  • Vi har 240 aktiva medlemmar som anslöt sig under det första verksamhetsåret (1992)
  • Vanligaste namn: Minna 3 983, Juha 6 938  
  • Medelåldern för medlemmarna är 42 år. 

Det är också inspirerande att många av oss har blivit en del av YTK på rekommendation av en vän, släkting, arbetskamrat eller någon närstående. Det förmedlar tanken att vår tjänst är bra och värd att rekommendera. Detta är en hederssak för oss: vi utvecklas och utvecklar vår verksamhet varje dag, så att vi kan betjäna dig bättre än du ens kan önska.

Vem skulle du rekommendera oss för?

 Nu har du chansen att berätta om oss för andra. Klicka på knappen "kerro kaverille (skicka till en vän)" från nyhetsbrevet så kan du skicka detta meddelande vidare till någon som du vill ska känna till kassan som är effektiv, prisvärd och har bra kundservice.

Bland alla som skickade rekommendationen kommer vi att lotta ut 10 stycken GoGift-presentkort på 50 €. Vi ser vem som rekommenderat i de skickade meddelandena.


Varför gå med i YTK?

  • Världen överraskar, YTK:s inkomstrelaterade utkomstskydd
  • YTK är öppen för alla löntagare oavsett yrke
  • Finlands största arbetslöshetskassa har muskler för att utvecklas hela tiden för våra medlemmars behov

När du går med idag är medlemsavgiften i kassan 92 € för resten av året (pris 15.4.)

Medlem i kassan kan också ansluta sig till YTK-Föreningen där man får omfattande extra tjänster för arbetslivet för endast 18 euro

Föreningens extra tjänster:

"Er service och kommunikation är utmärkt, och förra året fick jag min ersättning vid permittering inom en rimlig tid, trots att det råkade vara mitt i den största rusningen. Jag har allmänt rekommenderat YTK i många år."

"Det är lätt att gå med i YTK. Den är mångsidig och hjälpen och förmånerna är omfattande. Sidorna är tydliga och medlemsavgiften är verkligen rimlig. Tack för ett bra jobb!"

"Rekommenderar! Förmånerna för medlemsavgiften är användbara och betydelsefulla. Medlemskapet gav en känsla av trygghet, särskilt med tanke på situationen ute i världen."


Aktuella samtalsämnen

Tillbaka till ingångsidan av Aktuellt