Nyhetsbrev från YTK 25.11.

Vi ber om ursäkt för att behandlingstiderna blivit längre

Det är viktigt att du får dina dagpenningar i tid. Vi är ledsna över det då vi inte nu i oktober lyckades. Våra behandlingstider har dragit ut på tiden från det som varit bekant och du har varit nödsakad att vänta på dina dagpenningar längre än sedvanligt.

Vi jobbar hårt på att få anhopningen avklarad. Under den gångna veckan har vi redan fått handläggningstiden förkortad. Vi arbetar mera på övertid och vi har också omorganiserat våra arbeten och därigenom fått flera att arbeta med att behandla ansökningarna. Vi förstärker den sidan ytterligare under de kommande veckorna.

Vi förstår, att detta är tråkigt för dig. Vi tackar dig för tålmodighet  i saken.


Vad är det som behagar dig hos YTK, Auli Hänninen?

Allmänna arbetslöshetskassan YTK får en ny VD 1.12.  Auli Hänninen flyttar över från anställningen som VD för Familjeföretagens förbund. Kassans värld är ändå välbekant för Auli, eftersom hon även tidigare har trivts hos YTK. Av den anledningen är man tvungen att fråga, vad är det som behagar hos YTK?


"Det kom som en överraskning att sommarjobben också har betydelse" - Inkomstrelaterad dagpenning är en främmande sak för unga

Utkomstskyddet är ett märkligt begrepp för många under 20 år, men det att man inte är medlem i kassan kan orsaka betydande ekonomiska förluster. Vi pratade både med ungdomar, lärare och tjänstemän och letade efter orsakerna till bristen på information.


Läs också:


Smarta besparingar från YTK-Föreningen

Anslut dig nu om du ännu inte är medlem i YTK-Föreningen!

Du får inte det här paketet någon annanstans så här billigt! Som medlem i YTK kan du komplettera ditt medlemskap med ett medlemskap i YTK-Föreningen och få ett otroligt antal tjänster som stödjer d
itt (arbets)liv för endast totalt 137 euro!

Från och med 1.1.2022 inkluderar medlemskapet i YTK-Föreningen en avsevärt förbättrad juridisk hjälp när det gäller anställningsärenden. Redan i pilotfasen täckte Lakikaveri-tjänsten kostnader för en jurists utredning med i snitt tusen euro per fall! För att kunna använda Lakikaveri-tjänstens fulla utbud, måste du ha varit medlem i YTK-Föreningen i minst sex månader, så sköt om ditt medlemskap nu!

Medlemskap i YTK-Föreningen 18 € Anslut dig här!

Medlemsavgifter 2022: YTK 115 € och YTK-Föreningen 22 € = 137 €/år


Tusentals onlineutbildningar med högklassiga tränare för medlemmar gratis

Online-utbildningsbiblioteket för arbetslivet är årets mest fantastiska nya medlemsförmån, gratis för medlemmar!  Dessa aktuella och nyttiga topputbildningar från Eduhouse och MySpeaker skulle kosta hundratals euro per utbildning om de köps på egen hand.

Utnyttja din förmån direkt, så hinner du delta i utlottningen av brusreducerande hörlurar!


Använd de smarta besparingarna och de senaste medlemsförmånerna exempelvis för julköp eller resor!

Skulle det nu vara på tiden att fixa upp distansarbetsplatsen med kvalitetsmöbler eller att skaffa ett behändigt elektriskt skrivbord och en ergonomisk stol till studeranden? Var snabb och konkurrensutsätt de mångsidiga möblerna i den gemensamma konkurrensutsättningen som är öppen endast till 30.11.2021! Klicka och kom med! (Information på finska.)

Din senaste medlemsförmån för ansvarsfulla resor -15 %. Planerar du redan en julsemester eller vintersemester? Utnyttja ett ansvarsfullt alternativ med låga utsläpp och ge dig ut på en trygg resa på egen hand med en Green Motion-hyrbil!

Kom också ihåg dina förmåner i span och hotell runt om i Finland när du planerar vintersemestrar eller affärsresor!


YTK X Perttu Pölönen - Avoin työlle-podcasten finns nu på Spotify!


Aktuella samtalsämnen

Tillbaka till ingångsidan av Aktuellt